Sensifi's

Pups beschikbaar

Wij krijgen steeds vaker de vraag of wij een nestje verwachten of weet of er een fokker in de nabije toekomst een nestje verwacht. Momenteel is er bij een collega fokker een nestje Kooikerhondjes geboren waarvan enkele pups nog beschikbaar zijn. Voor meer informatie omtrent dit nestje, graag contact opnemen met ons.

Pups verwacht

Eind mei 2022 verwachten wij een nest van Bridget. Voor meer informatie omtrent dit nest, graag met ons contact opnemen.

15953709wt

Foto: M. Gerhardt

Zomer 2016

Het is zo warm geweest de afgelopen tijd, en onze honden zijn dol op zwemmen. Mooie gelegenheid om weer een nieuwe foto van de hele roedel te maken.

Foto genomen door Maud Peeters

Foto gemaakt door Maud Peeters

Meijerij Show 2016

Op de Outdoor Uden show, die nu in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch wordt gehouden, mocht ik naast Kenzo ook een dochter (Manusia’s Jinte) van Jamie voorbrengen. Wat een dag hebben wij gehad zeg!! Ik had hier nooit over durven dromen. Eerst wordt Kenzo Beste Reu en vervolgens wordt onze nieuwe teefje Manusia’s Jinte Beste Jeugdhond én Beste Teef. Wat een luxe probleem….heb ik zowel de BOB als de BOS!! Uiteindelijk werd Kenzo Beste van het Ras (BOB) en mochten wij weer een foto maken.

© KYNOWEB - http://www.kynoweb.com/ - Photo by Ernst von Scheven

© KYNOWEB – http://www.kynoweb.com/ – Photo by Ernst von Scheven

Kenzo Luxemburgs Kampioen!

Op de Internationale Hondenshow te Luxemburg kreeg Kenzo in de Open klasse de kwalificatie 1U CAC/CACIB en werd hij ook nog eens Beste van het Ras (BOB)! Kenzo is nu Luxemburgs kampioen. Wij zijn heel erg trots op dit hondje, die pas een jaartje met ons showt en nu al zulke resultaten behaald. Hij vindt het helemaal geweldig in de ring en kan soms iets te enthousiast zijn waardoor hij graag al zijn trucs laat zien!

© KYNOWEB - http://www.kynoweb.com/ - Photo by Ernst von Scheven

© KYNOWEB – http://www.kynoweb.com/ – Photo by Ernst von Scheven

World Dog Show Milano 2015

Wat een drukke maar geweldige week hebben wij achter de rug! Oppas voor de pups en andere honden thuis geregeld, en met onze twee reutjes op pad naar de World Dog Show in Milaan.

Kenzo werd 2U geplaatst in de Open klasse reuen en kreeg hiermee de RCAC.

IMG_6423_zpsgh64ugdy

 

Totaal onverwacht, met een sterk bezette groep in de Kampioensklasse reuen werd Jamie 1U geplaatst, kreeg ook de CACIB en uiteindelijk ook nog eens Beste van het Ras! WAUW!! Dit hadden wij niet eens durven dromen….. wij zijn dus huiswaarts gegaan met onze kersverse World Winner 2015! Oftewel zo mooi gezegd in het Italiaans; Campione Mondiale.

WDS 2015 BOB_BOS met keurmeester

 

WW'15 Jamie

Puppies geboren!

Op 30 mei 2015 zijn de pups van Wies en Jaspal geboren! Het zijn 3 reutjes en 2 teefjes, alles gaat goed met zowel moeder als pups.

IMG_9156

IMG_9173

 

 

Hello world!

Wij hadden al een tijdje een vermoeden, maar de echo heeft het bevestigd…. Wies is drachtig! Als alles goed gaat, verwachten wij in de eerste week van juni de puppies.

Fischat_Twink_20150507184752_1849000 Fischat_Twink_20150507184752_1850060

Wij hebben in het voorjaar van 2015 een nest gepland van Wies. Voor meer informatie omtrent dit nest, graag met ons contact opnemen.

15953710bp

Jamie Frans Kampioen!

Op de Internationale Show te Compiègne, Frankrijk heeft Jamie zijn laatst benodigde CAC behaald voor het Frans kampioenschap. Cynthia en Jan, bedankt voor het exposeren en daardoor het mogelijk maken van deze titel voor onze knappe mannetje!

Op de foto Cynthia met Doortje v Camelot’s Polderzicht CAC-CACIB Beste Opposite Sex en Feijan’s Damian CAC-CACIB Best of Breed.

Beste Teef: Doortje (links) Beste Reu: Jamie (rechts) Compiegne Frankrijk sept 2014

Beste Teef: Doortje (links) Beste Reu: Jamie (rechts) Compiegne Frankrijk sept 2014

Feijan’s Damian Benelux Winner

Op de Benelux Winner Show te Rotterdam (7 september 2014) heeft Jamie het erg goed gedaan, hij is Beste van het Ras geworden. Dit betekent dat hij voortaan de titel Benelux Winner, Nederlands Kampioen en Internationaal Kampioen (CIB) op zijn naam heeft staan.
Wij zijn uiteraard apetrots op ons mannetje!

 

Feijan's Damian 2116_BENELUXWINNER_2014